Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 11/2018

Набавка на меркантилна пченица за стоковните резерви

Од: 03.07.2018
До: 15.08.2018
Вид на договор: Стоки
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
Тендерска документација.doc (Word Document, 492 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.