Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 08415/2019

Изведба на нови енергетско ефикасни ПВЦ прозорци

Од: 23.09.2019
До: 01.10.2019
Вид на договор: Услуги
Вид на постапка: Барање за понуди
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.