Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 05-103/2

Продажба на пченка за сточна храна од стоковните резерви

Од: 29.01.2015
До: 12.02.2015
Вид на договор: Стоки
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
Oglas za prodazba na 1.970.929 кг.pdf (Adobe Acrobat document, 650 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.