Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 05-125/2015

Поправка и сервисирање на лесни моторни возила

Од: 10.02.2015
До: 23.02.2015
Вид на договор: Услуги
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
2015 ASR _ TD_BPP_do_5000_evra_servisiranje lesni vozila.doc (Word Document, 358 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.