Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 08/2016

Оглас за доделување на договор за јавна набавка на услуга - контрола на квалитет и квантитет на стоки од стоковните резерви

Од: 24.03.2016
До: 30.03.2016
Вид на договор: Услуги
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
Oglas za javna nabavka.pdf (Adobe Acrobat document, 47 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.