Вести

Print this pageSmaller textBigger text size

Интерен Оглас за унапредување на административни службеници бр.02/2021

Скопје, 20.07.2021

Агенцијата за стоковни резереви објавува интерен оглас за унапредување на административни службеници бр.02/2021

ДОКУМЕНТИ:
Интерен оглас 02 2021.pdf (Adobe Acrobat document, 1517 Kb)
2021 Образец за Пријава на интерен оглас - АСР 2.doc (Word Document, 34 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.