Вести

Print this pageSmaller textBigger text size

Одлука за избор на кандидати по интерен оглас за унапредување на административен службеник

, 30.07.2021

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас за унапредување на административен службеник по Интерен оглас за унапредување на административен службеник бр.02/2021 од 20.07.2021 година.

ДОКУМЕНТИ:
Odluka za izbor po interen oglas 02 2021.pdf (Adobe Acrobat document, 922 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.