Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-707/2012

Ndryshimi i të dhënave në procedurën për ndarjen e marrëveshjes për furnizim

Nga: 18.03.2012
Tek: 27.08.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave

 

-Furnizimi i 50.000 kg.vaj i papërpunuar i lulediellit-Afati i fundit për dorëzimin e ofertave. 27.06.2012 – Procedura  përcjellet në mënyrë elektronike, nëpërmjet Sistemit elektronik për furnizime publike, me shfrytëzimin e e-aukcionit si fazë e fundit e procedurës së hapur.

Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.