Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 13/2017

Shpallje për ndarjen e marëveshjes për furnizim publik për shërbim -rripërtrirje të krypës për gatim

Nga: 18.07.2017
Tek: 07.08.2017
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.