Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-1002/2012

Shpallje për ndarjen e marrëveshjes për furnizime publike- Sigurimin e pronës dhe mallrave

Nga: 31.05.2012
Tek: 03.07.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur

 

Sigurimi i pronës dhe mallrave të Agjencionit për mallra rezervë

Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.