Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-38/2013

Angazhim i shtëpisë kontrolluese për kontroll të kvalitetit dhe kvantitetit të mallrave rezervë

Nga: 11.01.2013
Tek: 22.01.2013
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.