Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-40/2013

Furnizim i materialeve për zyra dhe materijaleve tjera

Nga: 09.02.2013
Tek: 21.01.2013
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave

тест

DOKUMENTET:
dekret ligji 1.doc (Word Document, 52 Kb)
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.