Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-732014

Furnizimi i makinave motorike për udhëtarë

Nga: 29.01.2014
Tek: 18.02.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.