Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-73/2014

Furnizim i mallrave- HTZ paisje për të punësuarit në Agjencionin për mallra rezervë

Nga: 22.01.2014
Tek: 28.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.