Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-707/2012

Ndryshimi i të dhënave në procedurën për ndarjen e marrëveshjes për furnizim

Nga: 21.06.2012
Tek: 28.06.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.