Ligj pёr rezervat e mallrave

Print this pageSmaller textBigger text size

 

Rezervat e mallrave shfrytëzohen në raste lufte, gjendjes së jashtëzakonshme,fatkeqësive elementare,katastrofave ekologjike, si dhe gjatë çrregullimit më të madh të tregut.

Rezervat e mallrave formohen nga prodhimet të cilat janë me rëndësi të veçantë për jetën e popullatës në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Rezervat e mallrave  përbëhen nga: gruri, misri,elbi,krypa për gatim,vaji i papërpunuar i lulediellit, derivatet e naftës, barnat dhe pajisjet ndihmëse mjekësore.

DOKUMENTET:
Ligj për mallrat rëzervë (Word Document, 76 Kb)
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.