Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас:

План за јавни набавки за 2021 година

Од: 28.01.2021
До: 31.12.2021
Вид на договор: Стоки
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
2021Plan_za_javni_nabavki_v_1.pdf (Adobe Acrobat document, 1247 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.