Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас: 08-1161/2

Продажба на 25.000.000 кг. меркантилна пченица од стоковните резерви

Од: 29.12.2014
До: 22.01.2015
Вид на договор: Стоки
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.