Измени на законот за Стоковни резерви

Print this pageSmaller textBigger text size

Тука можете да ги превземете сите измени на Законот за стоковните резервии нови закони од областа на работењето на Агенцијата за стоковни резерви:

 

ДОКУМЕНТИ:

Измена на Закон за с.р. 77_2009.pdf (Adobe Acrobat document, 106 Kb)
Измена на Закон за с.р. 24_2011.pdf (Adobe Acrobat document, 106 Kb)
Измена на Закон за с.р. 43_2014.pdf (Adobe Acrobat document, 106 Kb)

 

Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.